Om os

Nordsø Proviant: Din pålidelige leverandør af skibsproviant

Hos Nordsø Proviant er vi ikke bare leveringsdygtige i alt til skibsfarten – vi er også et ambitiøst og dedikeret hold, der med mere end 30 års erfaring i branchen brænder med hud og hår for vores arbejde.

Vi springer ud af sengen hver eneste dag for at hjælpe vores kunder med at gøre deres liv og arbejde lidt lettere – vi ved nemlig godt, at du har mere end rigeligt at se til i forvejen.

Det hele startede på havnen i Hirtshals, men i dag har vi afdelinger i både Frederikshavn og Hirtshals. Herfra provianterer skibe i alle størrelser over hele Danmark og det meste af Skandinavien.

Vi kender branchen bedre end vores egen bukselomme

Vores service er alt andet, end som vinden blæser. Og modsat havets lune, kan du trygt stole på os – vi er trods alt bare en flok pålidelige jyder, der hellere ville hoppe i havnen end at bryde vores ord.

Spøg til side: Vi kender branchen bedre end vores egen bukselomme. Og med mere end 30 års erfaring, kender vi efterhånden alle de udfordringer, du overhovedet kan støde på. Og det vigtigste? Vi ved, hvordan vi undgår og takler dem, når de dukker op.

Vi udstyrer jer fra agter til stævn – styrbord til bagbord

Her er der ingen søforklaringer – kun service, kvalitet og passion for faget. Derfor gør vi også meget ud af at understrege, at vi kan skræddersy en løsning til dig. Det er nemlig ikke bare noget, vi siger – vi er fleksible, fordi vores kunder har brug for det.

Uanset om du bestiller på vegne af en mindre fiskerbåd, et fragtskib eller noget helt tredje, lægger vi os i selen for at hjælpe dig sikkert i havn.

Har du spørgsmål til os, vores service eller udvalg, skal du ikke tøve med at ringe eller sende en besked til os – så gør vi vores bedste for at hjælpe dig.

Ring direkte på +45 98 94 59 69 eller skriv til os i kontaktformularen ved at klikke her 

Er der noget, I mangler? Kontakt os med det samme eller se nogle af vores kategorier

Nordsø Proviant ApS - Niels Juelsvej 14 - DK-9850 Hirtshals - Tlf. +45 98 94 59 69 - CVR 29852901Webbureau ITTP

Bestillingslister