Proviantering

Proviant: Alt inden for fødevarer, rengøring & tilbehør

Trænger kabyssen til en opfyldning, eller er I ved at løbe tør for rengøringsartikler? Hos Nordsø Proviant sørger vi for, at I hurtigt bliver godt kørende igen – vi leverer nemlig 5-6 dage om ugen.

Du kan få leveret alt inden for fødevarer – i høj kvalitet. Hos Nordsø Proviant har vi alle baggrund og/eller uddannelse inden for fødevarebranchen, og det betyder, at vi kun leverer fødevarer, vi kan stå inde for.

Når du bestiller hos os, kan du derfor være helt tryg – vi sørger nemlig både for høj kvalitet, og så lidt madspild som overhovedet muligt.

Kontakt os i dag – så finder vi sammen den bedste løsning til jer

Friske fødevarer skræddersyet til jeres ønsker og behov

Du kan få leveret langt det meste 7 dage om ugen, og vi er altid lydhør for dine ønsker, så vi kan sammensætte den bedste løsning. Det gælder uanset, om du bestiller til den mindre fiskerbåd, fragt- eller tankskib, passagerfærge eller krydstogtskib.

Leveringen er fleksibel, og der er hverken et minimum eller maksimum på din bestilling.

4 ting, du kan være sikker på, når du bestiller hos os:

1. Hurtig og fleksibel levering – vi bringer det meste ud 7 dage om ugen, og vi gør det, som det passer dig

2. Et bredt udvalg – vi går op i kvalitet, og bare fordi det bliver indtaget til søs, kan kosten sagtens være både lækker og varieret.

3. En løsning, der passer dig – størrelsen af en bestilling er ligegyldig for os – vi leverer med glæde friske frugter til fiskerbåden såvel som kost til krydstogtskibet.

4. Levering i hele landet og det meste af Skandinavien – Din levering kommer derhen, hvor du har brug for det – uanset hvor det er i Danmark såvel som det meste af Skandinavien.

Få leveret friske varer 7 dage om ugen

Vi leverer alt inden for fødevarer, så du nemt og bekvemt kan sørge for al proviantering til skibet ét sted.

Udvalget inden for proviant er bredt, men mangler du noget, der ikke er på listen her, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi har et stort netværk og en lang række dygtigere leverandører – så der er stor sandsynlighed for, at vi hurtigt kan skaffe det, du mangler.

Få overblikket: Se her, hvad du kan bestille:

  • Friske slagtervarer – levering 6 dage om ugen
  • Frisk frugt og grønt – levering 6 dage om ugen
  • Frisk mælk og mejeriprodukter – levering 6 dage om ugen
  • Friskfanget fisk – levering 5 dage om ugen
  • Frisk brød og bagværk – levering 6 dage om ugen
  • Alt inden for catering – levering 6 dage om igen

Vi står tidligt op og pakker – skal vi pakke til jer?

Er det tid til proviantering på skibet? Kontakt os i dag – så finder vi sammen ud af, hvad I har brug for. Så snart, vi har ringet af, trækker vi i arbejdstøjet og begynder at klargøre jeres levering.

Du kan altid skrive til os i vores kontaktformular eller ringe direkte til os på +45 98 94 59 69 – så tager vi en snak og finder den bedste løsning til jer.

Er der andet, I mangler? Kontakt os med det samme eller se vores andre kategorier

Nordsø Proviant ApS - Niels Juelsvej 14 - DK-9850 Hirtshals - Tlf. +45 98 94 59 69 - CVR 29852901Webbureau ITTP

Bestillingslister