TAX FREE / BONDED STORES

Tax Free: Bestil alt, der hører hjemme i Tax Free

Trænger Tax Free-hylden til en opfyldning? Vi har et fast sortiment af de mest solgte artikler inden for tax free, der dækker langt de flestes behov – uanset hvilken mængde eller omfang, I har brug for.

Som altid skræddersyr vi vores service, så den passer til dig. Har du brug for noget, vi ikke har i fast sortiment? Vi kan skaffe det meste til dig inden for 48 timer på alle hverdage, så I hurtigt kommer på ret køl igen.

Du kan altid få overblikket over det faste sortiment her på siden – og hiv endelig fat i os, hvis du har brug for noget, der ikke står på listen. Så gør vi vores bedste for at trække i trådende og trylle det frem til dig.

Få overblikket: Fast sortiment med de mest populære varer

Når det kommer til Tax Free, finder ud altid et fast sortiment over de mest populære produkter – og bare rolig, det dækker selvfølgelig over et bredt udvalg, så du kan få fyldt op på det hele.

Du kan altid få de mest populære artikler indenfor:

  • Cigaretter og tobak generelt
  • Øl og sodavand
  • Chips, slik og chokolade
  • Spiritus
  • Personlig pleje

Har vi ikke det, du mangler? Vi skaffer det på 48 timer

Er du på udkig efter noget specifikt, eller mangler du noget, der ikke er på listen? Alt, du skal gøre, er at hive fat i os – vi kan med stor sandsynlighed skaffe lige præcis det, du har brug for.

Opdager du fx, at I mangler noget kort før udsejling? Bare rolig – du behøver ikke at gå planken ud af den grund. Vi leverer i langt de fleste tilfælde inden for 48 timer (ikke weekend), så I hurtigt er tilbage på rette kurs.

Vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål – ring til os på 98 94 59 69 eller skriv en besked i vores kontaktformular. Så vender vi tilbage til dig, så snart vi kan.

Er der andet, I mangler? Kontakt os med det samme eller se vores andre kategorier

Nordsø Proviant ApS - Niels Juelsvej 14 - DK-9850 Hirtshals - Tlf. +45 98 94 59 69 - CVR 29852901Webbureau ITTP

Bestillingslister